Reklama
 
Blog | Tereza Semotamová

Brangelina is dead

Angelina a Brad se rozvádí. Jsou každej jinej prej. Rozvod! Soukromé očko prý odhalilo nevěru.

Angelina Jolie (41) a Brad Bitt (52) už měli dlouhou dobu krizi. Ta vyvrcholila v pondělí, kdy herečka podala rozvodové papíry. Všechny děti chce do své péče. Byla to poslední jistota západního světa. Civilizace končí.

(Žádnej konec světa. Preiss je furt s Preissovou.)

Reklama

V srpnu 2014 po deseti letech vztahu oslavili veselku. Jenže nejslavnějšímu páru Hollywoodu manželství dlouho nevydrželo, uběhly jen další dvě léta a už je tu rozvod!

Neměli se brát! Já VĚDĚLA, že to je CHYBA!!! Přesně – neměň věci, co fungují… Pokud tedy opravdu fungovaly. To je taky otázka. No von měl rád jahodovej jogurt a ona jen bílej. To prostě nejde dohromady dlouhodobě. Dlouho se proslýchalo, že prožívají vážnou krizi, dokonce se spekulovalo i o tom, že měl Pitt prožít románek s jinou ženou. Ve spojení s ním se skloňovalo i jméno jeho herecké kolegyně Marion Cotillard (40), s níž se nedávno sešel při natáčení snímku Allied (Spojenci). Líbí se mi, jak to všichni hltaj a přitom strašně urputně předstíraj, že ne, že ani nevěděj, kdo ta Angelina je, že voni sou ty intelektuálové. Já, Petr Říha, Praha, Angelínu nechci,už je škaredá.

Podle NY Post si měla Jolie dokonce najmout soukromé očko a nechat chotě špehovat, aby zjistila, co je na tom pravdy. „Najala si soukromého detektiva, protože měla pocit, že ji na place podváděl, a ukázalo se, že to byla pravda. To byla poslední kapka,“ uvádí zdroj blízký manželskému páru. Rozvádí se každé druhé manželství. Proč jdou Novinky.cz ve stopách bulváru, těžko říct.

V pondělí Angelina Jolie pak učinila radikální krok a podala žádost o rozvod. Informoval o tom web TMZ s tím, že známé herečce a režisérce už lezla na nervy Pittova konzumace trávy i alkoholu. Údajně se začínala obávat, že má její manžel nějaké problémy se vztekem a chtěla ochránit jejich ratolesti. Právě proto chce všech šest získat výhradně do své péče. Se nedivim jak ji spadly prsa tak co s ni ale jak si rozdělej ty desitky dětí? Chudák Andělína, nebude se mejt a bude chodit častěji do knihovny. Proboha, co chtěj dělat, sami na světě? Prej se teď hodně vztahů rozpadá, říká Veronika. Pitta a Jolie už muzeum Madame Tussauds dalo od sebe. Už Simmel věděl, že Liebe ist nur ein Wort. No jasny voni voba simmela furt čtou leda ho vystřidaj adornem propohodu.

„Angelinino rozhodnutí má co dočinění se způsobem, jak Brad vychovával děti. Byla velice nespokojená s jeho metodami,“ cituje TMZ zdroj z okolí herecké dvojice s tím, že do jejich vztahu nezasáhla žádná třetí osoba. Chci více informací, jinak neusnu. Krach vztahu má údajně souviset jen a pouze s výchovou potomků. Takže Angelina je konečně volná? Dík! Už je prej na Tinderu. Kdo hledá, najde. Ostatně Sharon Stone je taky single a nemůže nikoho najít. Ale „not interested in casual sex“. Ať už tedy nevěra proběhla, či neproběhla, jisté je, že se má Pitt čeho obávat. Pokud totiž Jolie s pomocí své právničky Laury Wasser dosáhne během soudního tažení svého, idol mnohých žen rázem přijde o celou svou velkou rodinu. Na druhou stranu od něj jeho nastávající exmanželka zase nepožaduje žádné peníze coby výživné.

To je stejne smutny jako Zlata Adamovská a Radek John. Taky mě to tehdá sebralo.

Brad Pitt a Angelina Jolie se do sebe zamilovali při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, který měl premiéru v roce 2005. Pitt se poté rozvedl se svou tehdejší manželkou Jennifer Anistonovou, s níž se oženil v roce 2000. Jolie za sebou měla už dvě manželství – s Billym Bobem Thorntonem a s Jonnym Lee Millerem. No konečně se mu v hlavě rozsvítilo !!! S pyskatou přičmoudlou Angelinou se musel stále přetvařovat a nutit do s.xu (pokud teda něco bylo). Jennifer je trochu jiná káva….N

aprosto ho chápu, protože ta pyskatá kreatura mě byla vždycky odporná brrrr.

Anistonová dnes byla hospitalizována s vleklým záchvatem smíchu, jenž se jí nedařilo po celý den zastavit. Její stav je stabilizovaný. Má ráda minimalismus a čistotu v módě i ve vztazích.